Op dit moment 9 Recepten in 82 categorieën!
Laatst toegevoegde Recepten1 eetlepel olie
1 grote witte ui
1 teen knoflook
1 theelepel chilipoeder
4 eetlepels whiskey
500 gram stukjes perzik
3 eetlepels basterd suiker
2 eetlepels appelazijn
250 ml ketchup
1 eetlepel worcestershire saus
1 eetlepel tabasco
2 eetlepels honing
2 eetlepels mosterd
Snipper de ui en braad ze iets aan in wat olijfolie
Als de uitjes een beetje glazig worden dan mag de knoflook en de chilipoeder erbij
Giet de whiskey erbij en laat het iets doorkoken
Gooi de stukjes perzik erbij samen met de bruine suiker en de appelazijn.
Kook alles door tot de perzik zacht is geworden
Nu mag de ketchup, worcestershire, tabasco, honing en de mosterd erbij
Roer alles goed en kook het iets door
De saus moet warm net aan de achterkant van een lepel blijven plakken. Dunner dan je zou verwachten.
Is het te dik dan giet je er een beetje water bij.
Als de saus afkoelt dan wordt hij wat dikker en voor je het weet krijg je de saus niet meer van je lepel
Wij houden van een grove saus waar je nog een beetje de ingrediënten herkent.
Wil je een meer gladde saus dan haal je hem een keer door de blender.
Als je schoon hebt gewerkt dan is de saus 2 tot 4 weken houdbaar.
Deze saus kan worden gebruikt om kippenvleugels mee af te lakken.
Al zou de saus ook geweldig smaken bij een paar spareribs.
This recipe currently has 0 pictures.
This recipe currently has 0 comments. Add your own comment in the right hand menu.
Add New Recipe neem kontakt met ons op over dit recept Tell a Friend about this Recipe Printer Friendly Version
beoordeel dit recept: uw op en aanmerkingen op dit recept:
For spam prevention, enter code:
Code:
andere recepten in de categorie:
basis dry rub voor pulled pork Sinaasappel en limoen pepersaus
Recipe Cloud Tags:
Thank you, your comments will be reviewed shortly!