Op dit moment 9 Recepten in 82 categorieën!
Laatst toegevoegde ReceptenGehakballen:
500 gram half om half gehakt
1 eetlepel ras el hanout
1 theelepel knoflookpoeder
2 theelepels sambal badjak
1 ei
flinke hand paneermeel
KRUIDIGE JUS:
1 ui gesnipperd
3 teentjes knoflook geraspt
1/2 eetlepel sambal badjak
1 theelepel ras el hanout
1/2 groente bouillonblokje
200 milliliter lauwwarm water
Meng alle ingrediënten voor de gehaktballetjes en vorm er ongeveer 8 gehaktballetjes van. (of meerdere kleintjes als je ze als borrelhapje wilt eten)
Verhit een scheutje olie en een klontje roomboter in een stoofpan of hapjespan en bak de gehaktballetjes rondom goudbruin aan. Haal de balletjes uit de pan en voeg zo nodig nog een beetje olie toe. Fruit de uien met de knoflook, sambal badjak, 1/2 bouillonblokje en de ras el hanout kruiden.
Leg de balletjes terug in de pan en voeg 200 milliliter lauwwarm water toe. Laat de balletjes in ongeveer 30 minuten gaar worden. (draai ze regelmatig om) Ik leg zelf de deksel niet helemaal op de pan....hierdoor kan de jus ietsjes inkoken.
Serveer de balletjes met een stamppot, rijst, frietjes of eet de balletjes op een pistoletje met een flinke klodder mayo.
This recipe currently has 0 pictures.
This recipe currently has 0 comments. Add your own comment in the right hand menu.
Add New Recipe neem kontakt met ons op over dit recept Tell a Friend about this Recipe Printer Friendly Version
beoordeel dit recept: uw op en aanmerkingen op dit recept:
For spam prevention, enter code:
Code:
andere recepten in de categorie:
No Recipes - Check Back Later
Recipe Cloud Tags:
Thank you, your comments will be reviewed shortly!