Op dit moment zijn er 37 recepten in 36 categorieën!
Laatste Recepten120 g bloem
2 eieren
100 ml halfvolle melk
4 takjes verse rozemarijn
2 sneetjes oud brood
1 tl Dijon mosterd
500 g rundergehakt
1 zoete aardappel, geschild
olijfolie
2 rode uien, fijngesneden
1 rundvleesbouillonblokje
balsamicoazijn
mespuntje zout
1/4 tl grof gemalen zwarte peper
Ingevette ovenschaal, 30 cm
Blender, staafmixer of keukenmachine
de Snake in the Hole met YorkshirePudding:
Verwarm de oven voor op 200 C.
YorkshirePudding:
Klop in een kan de eieren en voeg 100 gram van de bloem met een mespuntje zout toe.
Voeg al roerende de melk toe en zet opzij.
de snake:
Meng het gehakt, mosterd, peper en zout en rasp of schil de zoete aardappel in linten.
Scheur het brood in stukken en doe de helft van de rozemarijn erbij.
Met een staafmixer of blender maak je er een geheel van.
Rol er nu een ‘slang van’ en leg deze in de ovenschaal. Zet 20 minuten in de oven.
de Uiensaus:
Doe wat olijfolie in een pan en bak de uien glazig.
Roer de resterende 20 gram van de bloem er doorheen en verkruimel het bouillonblokje boven de pan.
Giet 500 ml water in de pan en roer weer goed door.
Voeg balsamicoazijn en eventueel peper en zout toe naar smaak.
Haal de slang uit de oven,
strooi de resterende rozemarijn hier overheen en schenk om de slang heen het Yorkshirebeslag dat je bij stap 2 hebt gemaakt.
Bak nog zo’n 25 minuten of totdat de korst goudbruin is.
Doe de oven niet tussentijds open!
Serveer de uiensaus met de ‘snake in the hole’.
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Geen Recepten - Controleer later nogmaals
Tag Cloud Recepten:
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.