Op dit moment zijn er 37 recepten in 36 categorieën!
Laatste Recepten500gr Gnocci
1 eetlepel olijfolie
250gr spekblokjes
2 rode uien
1 teentje knoflook
100ml witte wijn of bouillon
300gr bevroren diepvries tuinbonen
125gr crème fraîche
zout en peper naar smaak
4x handje rucola
4x 50gr geschaafde pecorino kaas
Kook 500gr Gnocci beetgaar.
Verhit 1eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak 250gr spekblokjes in c.a. 6minuten knapperig.
Voeg 2 rode uien in ringen gesneden toe en 1 geperst teentje knoflook toe en bak c.a. 2minuten mee.
Blus af met 100ml witte wijn of bouillion.
Roer 300gr bevroren diepvriestuinbonen erdoor en bak 5-6minuten mee tot ze ontdooid en beetgaar zijn.
Voeg 125gr crème fraîche toe en breng op smaak met zout en peper.
Schep de gnocci erdoor en verdeel over 4 borden.
leg een hand rucola erop en bestrooi met 50gr geschaafde pecorino
Dit recept heeft momenteel 0 reacties. Voeg je eigen reactie toe in de rechter menu.
Nieuw Recept Toevoegen Contacteer ons over dit Recept Vertel een vriend(in) over dit recept Printer Vriendelijke Versie
Beoordeel dit recept: Reageer op dit recept:
Voor spam preventie, voer code in:
Code:
Andere recepten in deze categorie:
Dutch's Wicked Baked Beans Bacon & Cheddar Aardappelsalade Aligot Chimichurri
Tag Cloud Recepten:
Dank u, uw commentaar is toegevoegd!
U kunt dit venster sluiten en de hoofdpagina vernieuwen.