Op dit moment 28 Recepten in 31 categorieën!

Laatst toegevoegde Recepten
philly cheese steak: Submitted by: Ruud | Date Added: 24 Apr 2021
Listed in: BBQ
Ingredients

600 gram bavette
200 gram droge mozzarella
Een klein stokbrood
Voor de marinade
50 ml augurken sap
1 el mosterd
1 tl tabasco
2 tenen knoflook geperst
Voor de uien
2 el olijfolie
2 witte uien
2 tl worcestershire
Voor de salsa
2 rode paprika’s
1 jalapeño
1 rode ui
1 teen knoflook
1 el limoensap

Cooking Instructions

Meng de augurkensap met de mosterd, tabasco en de geperste tenen knoflook.
Giet het in een ziplockzak en doe daar de bavette bij.
Laat dit 2 tot 4 uur in de koelkast marineren.
Steek de barbecue aan met houtskool en wacht tot alle houtskool een grijs aslaagje heeft.
Gooi dan de paprika’s, ui, jalapeño en limoen direct op de houtskool. Draai alles regelmatig tot de paprika’s, ui en jalapeño rondom zwart zijn en de limoen barst.
Haal ze dan uit de barbecue.

Plaats het rooster en de grillplaat om alvast op te warmen.
Laat alles even afkoelen en wrijf dan het verbrande huidje van de paprika’s en jalapeño.
Verwijder de buitenste schil van de ui.
Verwijder de zaden en zaadlijsten van de paprika’s en jalapeño.
Gooi alles met 2 tenen knoflook en de sap van de limoen in een blender.
Haal de bavette uit de marinade en dep hem droog met wat keukenpapier.
Gril de bavette aan beide zijden tot een kerntemperatuur van 55°C. Laat hem dan rusten.
Snij de uien in dunne schillen en gril ze in een beetje olijfolie tot ze zacht zijn.
Schenk er dan een beetje Worcestershire saus overheen en schep ze nog een keer om en bak nog 5 minuten door.
Snij de bavette haaks op de draad in dunne plakjes en bestrooi met een beetje zout.
Snij je stokbrood doormidden en beleg het brood met de bavette reepjes.
Dan mag je de uien en de salsa eroverheen scheppen.
Koriander moet je zelf weten maar dat is wel erg lekker.
Dan gaan er plakken mozzarella overheen en doe je het stokbrood weer dicht.
Verpak het stokbrood in een stuk aluminiumfolie en rooster het 10 minuten boven directe hitte met iets zwaars op het brood.
Wij gebruikten de grillplaat.
Pak het stokbrood uit en snij het in een handig formaat om uit te delen.

Recepten fotos - Hover cursor om te scrollen als er meerdere fotos zijn:

This recipe currently has 0 pictures.

Bezoekers commentaar (0):

This recipe currently has 0 comments. Add your own comment in the right hand menu.

 

Recepten Links:

Add New Recipe neem kontakt met ons op over dit recept Tell a Friend about this Recipe Printer Friendly Version

beoordeel dit recept:
  • Currently 1.63/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rating: 1.6/5 (8 votes cast)

uw op en aanmerkingen op dit recept:

For spam prevention, enter code:
Code:

ga naar deze categorie:

andere recepten in de categorie:

Smoked Tender & Moist Brisket Fajita rol BBQ saus Pulled Pork-Carnitas BBQ Bacon Onion Meatball Bombs

Recipe Cloud Tags:
- Recipe Hit Count - 000091

 

 


 

Thank you, your comments have been added!
Please close this window and refresh the main page.